Midlertidige lokal regel

På grund af for meget nedbør og bløde fairways laver vi en midlertidig lokalregel om oplæg på fairway eller lavere klippet områder (Fairway & for-green).

Dette er gældende fra 1. november og gælder til vi overgår til vinterbanen

Der kan stadigvæk reguleres scorekort.

Midlertidige lokal regel

10.8E-3: Spil med lejeforbedring

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang ved at placere den oprindelige bold eller en anden bold i og spille den fra dette lempelsesområde:

Referencepunkt: Boldens oprindelige sted.
Størrelse af lempelsesområdet målt fra referencepunkt: længden af et scorekort fra referencepunktet, men med disse begrænsninger:
Begrænsninger for placeringen af lempelsesområdet:Må ikke være tættere på hullet end referencepunktet, og
Skal være i det generelle område.
Når der gøres brug af denne lokalregel, skal spilleren vælge et sted at placere bolden og anvende procedurerne for genplacering af en bold efter Regel 14.2b (2) og 14.2e.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel: Generel straf efter Regel 14.7a.”

Velkommen til Hirtshals Golfklub
En af Nordjyllands smukkeste golfbaner

Hirtshals Golfklub, en af Nordjyllands bedste golfbaner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Så vil du spille golf i Nordjylland? Så er Hirtshals Golfklub helt sikkert et besøg værd!

Hirtshals Golfklub ligger få minutter fra Nordjyske Motorvej og 5 min fra færgeleje hos Fjordline og Color Line.

Uanset dit niveau som golfspiller, vil Hirtshals Golfklub berige dine sanser. Kom ud og besøg en fantastisk golfklub på toppen af Nordjylland, hvor en uformel tone kombineret med hyggelige omgivelser giver en unik og sammensat oplevelse.

Tjek information fra greenkeeper

Velkommen til.

Om vores baner

18 hullers naturskøn bane beliggende i Lilleheden klitplantage.

Banen er tegnet af banearkitekt Erik Nielsen og åbnet august 1992.

Ud over 18 huller råder klubben også over en 9 hullers Pay and Play bane.

18 hullers bane

Hirtshals Golfklub er anlagt i Lilleheden Klitplantage. Banen stækker sig over et areal på 71 HA. På dette areal er der placeret 26 bunkers, som gør alle huller til en udfordring.

Greens er sået med hvene og rødsvingel og triller 8 stempmeter. Greens bliver rullet og verticalskåret flere gange om ugen for at give den rigtige kombination af fart og præcis overflade.

Standen på banen i Hirtshals Golfklub, er kendt blandt golfspillere som en af de bedste i landsdelen.

Støt vores sponsorer, de støtter os...

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub

MobileMenu