Bliv prøvemedlem

 
Du kontakter klubben på tlf. 2031 9408 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sammen med prøvemedlemsskab udleveres et gult bagmærke, som skal bæres synligt ved spil på banen.
Allerede når du har spillet Par-3 banen 1 gang med 18 point og fået den mest grundlæggende teori kommer du til at spille den store bane sammen med en fadder.
Når alle prøver er aflagt, kan du melde dig ind som fuldgyldigt medlem. Nu må du spille på klubbens store bane. Melder du dig ind som fuldgyldigt medlem beregnes ordinært kontingent forholdsmæssigt resten af året fra godkendelsen af dit golfkørekort.
Når du er fuldgyldigt medlem, modtager du dit DGU-kort, som giver dig adgang til at spille på andre baner.
Tillykke
Du er nu indehaver af et DGU kort og dermed tilmeldt DANSK GOLF UNION. Det giver dig følgende fordele:
  • Du modtager Dansk Golf Unions medlemsblad.
  • Du betaler kontingent i Hirtshals Golfklub og spiller gratis i Sindal- og Løkken Golfklub, dvs. 3 klubber for ét kontingent.
  • Klubben er tilsluttet det Nordjyske Golfsamarbejde SGN, hvilket betyder, at du spiller til halv greenfee på alle SGN-baner (28 baner).
  • Du får mulighed for at deltage i alle klubbens turneringer og andre arrangementer. I starten nok især Begyndermatch hver tirsdag kl. 17.00, hvor begyndere spiller sammen med en fadder.
Vi håber, at du nu eller senere har lyst til at deltage i en eller flere af de klubber i klubben vi har i Hirtshals Golfklub.

 

Om Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Kjul klitplantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

Kom i kontakt med os

Hirtshals Golfklub
Kjulvej 10
9850 Hirtshals
Tlf. 2031 9408
info@hirtshals-golfklub.dk

Bliv medlem

Ved medlemsskab i Hirtshals Golfklub er der flere fordele:

* Halv greenfee via SGN aftalen.
* Gratis spil i Sindal Golfklub og Løkken golfklub.
* En flot og velholdt bane i naturskønne Kjul.
* En klub med et fantastisk sammenhold.

Search