PRØVEMEDLEM / BEGYNDER

Corona virus tilpasset undervisning og træning.

På grund af risiko for corona smitte er undervisning planlagt sådan, at smitte forebygges. Blandt andet kan nævnes:

• Klubben råder over i alt 70 hektar eller 700.000 m2 – så der er plads til at holde afstand
  • Der arrangeres små hold i stedet for ét stort. Cirka fem personer på et hold.
  • Klubhuset er lukket indtil videre
  • Der er kun åbent for ét toilet.
  • Du låner jern/køller, som du tager med hjem efter hver træning – altså som kun berøres af dig. Hvis du har må du selvfølgelig gerne medbringe.
  • Du må meget gerne medbringe egen håndsprit samt et par handsker ( montage-/dot-/havehandsker/eller hvad du nu har ) som kan bruges når der trækkes bolde i maskinen mv.
  • Træningsområderne er tilpasset sådan at fælles berøringspunkter er fjernet, det er nemt at få sin bold op af hullerne mv.

Kort og godt gør vi alt for at du kan føle dig tryg, og bruge tiden på at lære noget om golf og hygge dig.

Har du ikke tidligere spillet golf, men gerne vil prøve kræfter med sporten, er et prøvemedlemskab sikkert det rette for dig. Prøvemedlemskabet er gratis hvis du efterfølgende melder dig ind som ’rigtigt’ medlem i golfklubben.

Prøvemedlemskab

Hvad indeholder et prøvemedlemskab?

• Kontingent som prøvemedlem i 10 uger
  • Fri ugentlig holdtræning med protræner
  • Regelundervisning
  • Spil på 9 hullers par 3 bane
  • Fri benyttelse af klubbens træningsfaciliteter
  • Gratis træningsbolde på driving range
  • Vejledning af klubbens begynderudvalg
  • Deltagelse i begynderturneringer hver tirsdag

Kan du ikke følge et gruppeforløb, vil du i samarbejde med klubbens trænere få udarbejdet et individuelt forløb med op til 10 lektioner.

Prisen for et prøvemedlemskab er KUN kr. 499.

Ved efterfølgende indmeldelse i klubben fratrækkes prøvemedlemskabets pris.

Ønsker du at blive medlem af klubben kan du henvende dig til Carlo på kontoret eller sende ham en mail.
Send mail til Carlo ved at klik her

Finn Carlo
Pro træner - Tlf.: 2031 9408
Der starter nye begynderhold op til april 2021.

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub og Løkken golfklub