Handicap regler

Handicap regler i forbindelse med antal indleverede scorekort
Det store spørgsmål: Har jeg indleveret nok scorekort? Her kommer en lille opsummering af reglerne:

Indleveret 3 eller færre scorekort

Har man indleveret 3 eller færre scorekort i løbet af året, mister man sin EGA Handicap-status og får Handicap-status. Denne Handicap-status er i det efterfølgende år låst indtil man har indleveret 3 tællende runder. Disse 3 tællende runder skal indleveres inden for en periode på 6 uger. Det betyder IKKE, at man mister sin spilleret eller på anden vis bliver ’hægtet af’. For rigtig mange betyder det absolut ingenting. Dér hvor det kan have relevans, er hvis man ønsker at repræsentere sin klub i en eller anden sammenhæng – Regionsgolf eller Danmarksturnering eksempelvis – da dette kræver, at man har EGA-handicap. Man kan også støde på, at det er et krav i turneringsbetingelserne ved klubturneringer eller Company Days.

Indleveret 4-7 scorekort

Systemet vil ved årsrevisionen hente det nødvendige antal scorekort fra året før, så antallet når op på 8 scorekort for beregningen i indeværende år. Herefter vil systemet foretage en beregning af, om spillerens handicap skal reguleres yderligere. Er der ingen eller ikke nok scorekort året før til, at antallet når op på 8 scorekort, bibeholder man sit sluthandicap som EGA Handicap

Indleveret 8 eller flere scorekort

Har man indleveret 8 eller flere scorekort fortsætter man med EGA Handicap-status, og systemet vil ud fra de indleverede scorekort foretage en beregning af, om EGA Handicappet skal reguleres yderligere.

Kan jeg selv se, hvor mange scorekort jeg har indleveret?
Ja, det kan ses under ’Scores’, når man er logget på sin Golfbox. Og det er for øvrigt samme sted, man kan indberette tællende runder – HUSK at sætte flueben i EDS …. Ellers tæller de ikke.

Om Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

Privatslivspolitik GDPR

Kom i kontakt med os

Hirtshals Golfklub
Kjulvej 10
9850 Hirtshals
Tlf. 2031 9408
info@hirtshals-golfklub.dk

Handelsbetingelser

Bliv medlem

Ved medlemsskab i Hirtshals Golfklub er der flere fordele:

* Benytte GNG aftalen.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub
* En flot og velholdt bane i naturskønne Kjul.
* En klub med et fantastisk sammenhold.

MobileMenu