Hirtshals Golfklub er lukket.

DGU har som følge af corona virus situationen og regeringens påbud anbefalet alle golfklubber, at lukke frem til 30. marts. Dette har bestyrelsen valgt af efterleve.

Konkret betyder det, at klubhus og shop holdes aflåst. Der må ikke spilles på banen eller gøres brug af drivingrange eller andre træningsfaciliteter fra og med torsdag den 19. marts 2020.

For at have så stor effekt som muligt beder vi om, at I ikke kommer på klubbens område indtil klubben åbnes igen.

Det betyder også, at al frivilligt arbejde incl. arbejdsdag er aflyst indtil videre.

Vi håber på Jeres forståelse og samarbejde, så vi alle igen kan mødes snarest muligt.

VH Bestyrelsen.

Hirtshals Golfklub bliver også berørt af Corona virus situationen.

Vi kan jo ikke komme uden om, at mange af os tilhører den aldersgruppe, som risikerer alvorlig sygdom ved smitte med Coronavirus, så derfor denne information i forlængelse af udmelding fra DGU og DIF.

Flere klubber i klubben har allerede taget konsekvensen og aflyst arrangementer, men til information for de resterende.

Statsminister Mette Frederiksen annoncerede den 11. marts en række nye tiltag i kampen for at dæmpe udbredelsen af coronavirus. Blandt andet blev det kraftigt anbefalet fra regeringens side, at alle frivillige foreninger indstiller indendørs aktiviteter i to uger. Ligeledes har DIF været ude med en opfordring til også at aflyse udendørs idrætsaktiviteter.

For Hirtshals Golfklub betyder det følgende for de næste to uger, hvorefter der revurderes.

Hirtshals Golfklub afholder ordinær generalforsamling

mandag den 24. februar 2020 kl. 19 i klubhuset.

Dagsorden iflg. vedtægterne.

1. Valg af dirigent.
  2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år.
  3. Fremlæggelse af årsregnskab til godkendelse og fremlæggelse af     budget.
  4. Forslagsbehandling.
  5. Valg af bestyrelse.
  6. Valg af revisor.
  7. Eventuelt.

Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Der bydes på småkager, kaffe, vand og øl.

Vel mødt.

Bestyrelsen i Hirtshals Golfklub

Rimmen den 27. januar 2020

Klik her for at se regnskab og formandsberetning