Moms kompent

Her er hvorfor og hvordan:

• Hvis minimum 100 personer donerer mindst 200 kr. til HGK, kan klubben søge om at blive god- kendt som velgørende forening, og derefter ansøge om momskompensation.
  • Dette giver klubben en et væsentlig økonomisk tilskud, som vil blive brugt til drift og udvikling af klubbens anlæg, og være med til at sikre klubbens eksistens fremover.
  • Overfør beløbet til Hirtshals Golfklub via:
    Bankoverførsel til HGK’s bankkonto: reg. : 7361 kontonr. 1190403 Kontant / Dankort ved personligt fremmøde i klubbens åbningstid MobilePay 205 kr. (5 kr. ekstra pga. gebyr) til 692474
  • Du kan få skattefradrag for din gave. Hvis du ønsker det skal vi bruge navn, adresse og CPR nr.
  •  CPR nr. skal bruges til indberetning til Skattestyrelsen. Herved kan du som person få fradrag for
    dit bidrag på årsopgørelsen. Som virksomhed skal vi bruge virksomhedens CVR nummer.
  • Doneres et større beløb som familie, skal I huske at give oplysninger på alle i familien, da det er antallet af gavegivere som tæller.
  • Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Kurt på 20514953