Kære medlem

Jeg hedder ganske vist ikke Lars Larsen, men jeg har et godt tilbud til dig.

Spil XM golf ( xtra meget ) for  ganske få penge.

Bliv medlem af XM Golf, og spil al den golf du har tid og lyst til på banerne i Aabybro Golfklub, Øland Golfklub og Løkken Golfklub hele året rundt.

Prisen for år 2020 er 400 kr., men da en del af året er gået får du det til intro pris for 300 kr.

Du kan tilmelde dig golfringen ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af DGU nummer eller ringe til kontoret på 2031 9408. Du skal være fuldgyldigt medlem, for at kunne benytte ordningen. Medlemskabet er først gyldigt, når din betaling er registreret og du har fået en bekræftelse.

Når du benytter banerne skal du booke og bekræfte via Golfbox, ganske som du plejer.

Du kan læse mere om klubberne ved af følge nedenstående links

Løkken Golfklub    Aabybro Golfklub    Øland Golfklub

Vi håber du har lyst til at blive medlem, og spille golf til ”billige penge”, via dit medlemskab af Hirtshals Golfklub. Vi ønsker god tur.

På vegne af bestyrelsen

Flemming Myrup

PS: ordningen med ”De tre” fungerer stadig i bedste velgående.

Se Plakaten her