Corona december 2020

Udskriv

Corona virus hærger og vi er, for at passe på hinanden og os selv, nød til at tilpasse adgangen til klubhuset.

 

DGU skriver:

"For golfsporten betyder det, at der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs sålænge forsamlingsforbuddet på 10 personer overholdes. Til gengæld skal indendørs faciliteter som klubhuse, herunder cafeer og restauranter (undtaget take-away) være lukkede. Ligeledes skal indendørs træningsområder være lukkede.

Administrationslokaler, proshops, og toiletter kan være åbne."

 

Det betyder at Klubhuset lukkes ned i dag. Dørene låses, men der er stadig adgang til toiletter med indgang fra puttebanen.

Der kan findes trykte scorekort i bagrummet, hvor der er dør under trappen.

 

Pro Shoppen.

Carlo holder Pro Shoppen åben fredag den 18. mellem klokken 15 og 19 og lørdag den 19. mellem kl 10 og 13.

Der må maks. være 5 i shoppen ad gangen. Disse skal bære mundbind/visir.

Alle er velkomne og Carlo lover at være i julehumør, og have et godt tilbud og de perfekte gaver til det fantastiske golfår der venter på os.

 

Besøg i klubben

Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne har træningsløb i Lilleheden/Uggerby Klitplantage den 28. december. Orienteringsløberne starter mellem kl. 09.30 -11.00 og sidste løber forventes i mål senest 13.30.
De har start og mål ved golfklubben – og de har lovet ikke at være til gene for golfspillere.
Startstedet er på stien i skoven lige øst for greenen på hul 7. På vej til startstedet går de vest om tee på hul 1 (18 ), går på stien mod hul 7, krydser hul 7 inden green og går videre mellem træerne til den lille vej der fører ind i plantagen. Løbet starter først når de er ude af klubbens område.
Målposten er placeret på stien lige nord for tee’en ved bane 18. Herfra går de tilbage til Rimmen vest om tee på hul 1 (18).

Tag godt imod dem.

 

Jeg vil ikke ønske god jul endnu - der kommer endnu en mail til dig inden jul, som jeg vil bede dig læse.

 

Bare husk at vi er 2/3 gennem corona krisen, der er en vaccine på vej, vi har standerhejsning om godt tre måneder - og vinterbanen har åben for alle der har tid og lyst.

 

Venlig hilsen på vegne af bestyrelsen.

Flemming Myrup