En kort opdatering angående corona situationen.

Fra og med den 21. maj er der indført følgende lempelser.

Det indendørs forsamlingsloft er hævet til 50 personer og det udendørs forsamlingsloft til 100 personer.

Du skal stadig have et gyldigt coronapas ved ophold i klubhuset (ikke hvis du bare skal bruge toilettet eller bekræfte din tid)

Du har et gyldigt coronapas 14 dage efter du har modtaget første coronavaccination.

Coronapasset kontrolleres ved stikprøve minimum én gang i døgnet.

Ovenstående medfører ikke, at vi kan åbne for flere personer i ”Cafeen”, da areal- og afstandskrav stadig skal overholdes.

Udendørs medfører det reelt ingen ændringer, dog må der opholde sig 100 personer i gården og omkring klubhuset.

På vegne af bestyrelsen og med venlig hilsen
Flemming Myrup

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub

MobileMenu