Golfkørekort på tre dage

6. – 8. juli – for alle 60+

Et koncentreret forløb med introduktion til golf, undervisning, træning og spil, som afsluttes med erhvervelse af ”golfkørekort” som giver adgang til medlemskab af en golfklub.
Aktiviteten omfatter ikke indkvartering.

Dag 1: introduktion til slagtyper og udstyr, slagtræning. Frokost inkluderet (én øl/vand)
Dag 2: opfølgning på dag 1, regelundervisning, spil på par tre bane. Frokost inkluderet (én øl/vand), spisning og hygge på Hirtshals Havn om aftenen – valgfri og med egenbetaling
Dag 3: opfølgning på dag 1 og 2, spil på 18 huls bane. Erhvervelse af golfkørekort. Frokost inkluderet (én øl/vand).

Udstyr kan lånes.
Egenbetaling: 499 kr

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub

MobileMenu