Medlems nyheder

Lidt info om aktiviteter i klubben

Hjørring Kommune vil gerne understøtte fritidsaktiviteter for unge under 25 og ældre fra 60 år og opefter. Derfor har man kunnet søge økonomiske midler til formålet – og det har vi gjort.

Vi har modtaget støtte og derfor arrangerer vi følgende:

6. – 8. juli – for alle 60+
Golfkørekort på tre dage.

Et koncentreret forløb med introduktion til golf, undervisning, træning og spil, som afsluttes med erhvervelse af ”golfkørekort” som giver adgang til medlemskab af en golfklub. Aktiviteten omfatter ikke indkvartering.
Dag 1: introduktion til slagtyper og udstyr, slagtræning. Frokost inkluderet (én øl/vand)
Dag 2: opfølgning på dag 1, regelundervisning, spil på par tre bane. Frokost inkluderet (én øl/vand), spisning og hygge på Hirtshals Havn om aftenen – valgfri og med egenbetaling
Dag 3: opfølgning på dag 1 og 2, spil på 18 huls bane. Erhvervelse af golfkørekort. Frokost inkluderet (én øl/vand).
Udstyr kan lånes.
Egenbetaling: 499 kr

12. og 13. juli
Tag en ven med – juniorarrangement for alle til og med 16 år

Et introduktionsforløb for børn og unge til golf. Et to dages forløb med undervisning, træning, spil, leg, overnatning i telt og masser af sjov og samvær. Forløbet omfatter mad og drikke. For at give størst mulig tryghed for de nye deltagere er det nuværende juniormedlemmer i klubben, som inviterer eller ”tager en ven med”. Andre er selvfølgelig også velkomne.
Golfklubbens Pro træner er nøgleperson i projektet, men der vil også være et antal forældre og andre voksne omkring børnene og de unge.
Arrangementet er ganske gratis.

Kender du nogen; junior eller 60+ som har lyst til at deltage, så fortæl dem at de kan melde sig til på 20 31 94 08 eller ved at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

… og til alle os andre der gerne vil have lidt læ for blæst og regn er der stillet et telt op i gården, som kan stå i nogle uger, medens vi venter på at der igen må opholde sig flere mennesker i klubhuset/cafeen. Benyt det endelig – og tag et eller flere borde med ind i teltet.

God tur og nyd sommeren.
Flemming Myrup

Om Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

Privatslivspolitik GDPR

Kom i kontakt med os

Hirtshals Golfklub
Kjulvej 10
9850 Hirtshals
Tlf. 2031 9408
info@hirtshals-golfklub.dk

Handelsbetingelser

Bliv medlem

Ved medlemsskab i Hirtshals Golfklub er der flere fordele:

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub
* En flot og velholdt bane i naturskønne Kjul.
* En klub med et fantastisk sammenhold.

MobileMenu