Momskompensation 2021

Udskriv

For mange af os betyder Hirtshals Golfklub meget, og det ligger mange på sinde at klubben fortsat kan trives og bidrage til trivsel og indhold i dagligdagen.
Sådan skal det gerne fortsætte og derfor spørger vi igen i år om du vil hjælpe Hirtshals Golf Klub og dermed være med til give klubben mulighed for et væsentlig økonomisk tilskud?

Som du sikkert ved, har vi arbejdet på at blive godkendt som velgørende forening. Det er lykkedes og vi kan dermed søge momskompensation. For at vi fortsat kan det, skal vi hvert år kunne dokumentere, at vi har modtaget minimum 200 kr. fra minimum 100 gavegivere. Det kan være fra en person eller en virksomhed.

Du behøver ikke at være medlem af klubben for at give en gave, og der kan selvfølgelig doneres et større beløb, hvis der er mulighed for det.

Hvis du ønsker og har mulighed for at give en gave:
må du meget gerne gøre det på Mobilpay - send til 692474 - Velgørende forening. Send 205 kr. (MobilePay tager et gebyr som fratrækkes det beløb du sender. Beløb sendt på MobilePay er langt det letteste at administrere.)

Du kan lave en bankoverførsel l HGK’s bankkonto: reg.nr. 7361 konto nr. 1190403 eller Kontant / Dankort ved personligt fremmøde i vores åbningstid.

Du kan få skattefradrag for din gave!
Hvis du ønsker skattefradrag skal du sende dit navn, adresse og CPR nr. / CVR. nummer og evt. medlemsnummer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis du sender disse oplysninger indberetter vi til skattestyrelsen, og du får fradrag i 2021.
Vi bruger denne metode i år for at passe på dine oplysninger, og for at gøre det så overskueligt og nemt som muligt.

Hvad får du ud af donationen?
For det første er du med l at give klubben et væsentligt økonomisk løft, der kan medvirke til en stærk økonomi i klubben og være med til at sikre fremtiden for vores flotte anlæg i mange år frem.
For det andet er der fradrag på selvangivelsen – derfor skal vi have dine oplysninger så beløbet kan indberettes til Skattestyrelsen.

Hvad får klubben ud af din gave?
Klubben får et økonomisk tilskud i form din gave og af momskompensation. Den nøjagtige størrelse på momskompensationen kendes ikke, men der er en pulje på X antal mio. kr. årligt på finansloven og af denne kan HGK få kompensation for en del af den købsmoms, som klubben har betalt i 2021 vedrørende klubbens drift.
Klubben skal modtage gaver, og ansøge om kompensation årligt. Hvis du giver en gave i 2021 binder du dig ikke til at give gaver de næste år.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Flemming på 61186827.
Vi håber også på din opbakning så vi får en økonomisk stærk klub!

Med venlig hilsen på vegne af bestyrelsen
Flemming Myrup