Herreklubben

Bo Johansen

Mail: bo-johansen@mail.dk

Herredag i Hirtshals Golfklub

Information til alle nuværende og fremtidige medlemmer af Herreklubben i HGK.

En ny sæson starter snart og vi glæder os alle til at komme på græs igen efter en lang vinter.

I herreklubben vil vi meget gerne arbejde for at rigtig mange medlemmer i Hirtshals Golfklub bliver medlem i og en del af  vores herreklub der spiller hver onsdag.

Herreklubbens formål er:

• At styrke fællesskabet
  • At medvirke til at nye medlemmer føler sig velkommen
  • At spille med hinanden på tværs af alder og handicap
  • At fastholde og styrke det sociale liv i Hirtshals Golfklub
  • At få et væld af gode oplevelser og godt kammeratskab blandt golfglade herrer

Vi spiller omkring 25 turneringer fra april til oktober og hvert år arrangeres der en udflugt hvor vi spiller en anden bane. Der er 3 fællesspisninger henover sæsonen, og herudover er der flere herrer der hygger sig med at lave deres medbragte mad på vores grill i gården når vejret tillader det.

Tilmeldingsprocedure til herredag

Alle der har lyst til at deltage i en herredagsturnering tilmelder sig på Golfbox under klubturneringer på flg. måde:

Tilmeld dig senest tirsdag kl. 12 - Klik på den dato hvor du ønsker at spille
Klik på det lille rullegardin - her vælger du nu om du vil spille på et hold tidligt (start fra 12.10) eller sent (start fra 16.00)

I bemærkningsfeltet kan du f.eks. skrive at du først kan deltage ca. 13.15, så vil turneringslederen prøve at tage hensyn til det.

Tryk på tilmeld og du er færdig. Du skal IKKE selv booke tid i Golfbox.

Når tilmeldingsfristen er udløbet laver turneringslederen en startliste og du vil senest om mandagen modtage en mail med din starttid og hvem du er på hold med.

Spilleform for A, B og C rækken

A og B spiller slaggolf, C-rækken spiller stableford.

For de medlemmer der fortsat er på arbejdsmarkedet må der undtagelsesvis i april og september spilles herredag om lørdagen.

Betaling af turneringsfee, årskontingent og spisninger

Betaling af turneringsfee, årskontingent og spisninger kan fremover afregnes ved overførsel til herreklubbens konto 7371-1019338 eller via mobilepay til:

• Turneringsfee:   box32177 -   25 kr. pr. spil
  • Årskontingent:   box25887 - 150 kr.
  • Spisekassen:     box04800 - 100 kr. pr. gang (3. april er gratis)

Vi håber at du som medlem af herreklubben vil tage godt imod ovenstående, og at jer som endnu ikke er medlem får lyst til at deltage om onsdagen, så mange flere kan blive en del af vores fællesskab til stor glæde for os alle og Hirtshals Golfklub.

På gensyn den 3. April

Bestyrelsen for herreklubben