Velkommen til Junior træning

Pro Træner

Mail: CARLOS@SPORT.DK

Kom og vær med

I junior afdelingen er alle børn og unge mellem 8 og 18 år, som har lyst til at spille golf, velkomne til at møde op.

Med et medlemskab i Hirtshals Golfklubs junior afdeling, vil du modtage træning torsdag fra kl. 16:30. Træningens sluttidspunkt er lidt afhængig af vejret samt, hvor mange juniorer der er mødt op til træning. Efter træningen samt på alle ugens andre dage, må du gerne komme og øve de forskellige golfslag, spille med de andre juniorer, osv. Jo mere aktiv du er, jo sjovere vil du synes det er at spille golf.

Mød op til træningen ca. et kvarter før, således du er klar henholdsvis kl. 16.15. Ud over træningestiderne er du selvfølgelig velkommen til at komme og spille og træne alt det du har lyst til.

Sæsonstart er i april hvert år.

Junior kontingent

De første 2 måneder er gratis

Kun spil på Par 3 banen samt træningsbolde koster kr. 250.

Bliver du klar til stor bane samme sæson skal du betale kr. 250 mere.

Som nyt medlem må du spille i 2 mdr. før du skal melde dig ind i klubben.

Kun spil på Par 3 banen samt træningsbolde koster kr. 500.

Spil på stor bane samt træningsbolde koster kr. 1000.