Vintergolf

Inga & Helge Madsen

Mette & Gustav Valentiner

Vintergolf

Vi mødes den 21. oktober 2019 til spil og hyggeligt samvær. Matchen starter kl. 9.15 - Håber vi ses

Efter en lang og god sommer med golf og hyggeligt samvær med andre, må det være svært at tænke på en vinter uden golfaktiviteter.

Det er der råd for, svaret må være: Søndagsklubben, som er en klub, hvor alle medlemmer af Hirtshals Golfklub er velkomne.

Vi spiller hver søndag, hvis vejret tillader.

Der sættes hold via et nummersystem, som bevirker, at man kommer til at spille med forskellige personer.

Der er ingen tilmelding, man møder bare op, og skal være klar til at trække et nummer kl. 9.15.

Efter spillet hygger vi os med kaffe med lidt brød til.

Pris pr. person pr. gang er kr. 20,-.

Der afholdes julefrokost i december og sæsonafslutning i marts måned. Begge arrangementer er med spisning og præmieoverrækkelse. Pris 50-75 kr.

Der kommer opslag i klublokalet om starttidspunkt. Vi forventer at begynde i oktober måned.

Vi spiller 9 huller, medens der er sommerbane, og hvis vores vinterbane bliver på 12 huller, spiller vi det.