Der er ladestandere fra Norlys på pakeringspladsen

For at få adgang til at lade på Norlys ladestandere skal I downloade Norlys opladningsapp 2.0, enten via App Store Norlys Opladning 2.0 i App Store (apple.com), Google Play Norlys Opladning 2.0 – Apps i Google Play eller scanne QR koden på displayet.

Det er også muligt at benytte et ladekort fra Norlys, der kan bestilles via dette link: Bestil ladekort- eller brik (norlys.dk)

Hvis I skulle oplever driftsudfordringer anvendes telefonnummer 8710 1530. telefon er åben 24/7, 365 dage om året.

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

* Benytte GNG aftalen.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub